2014. április 25.| Márk
 
 

Gulyásleves kicsit másképpen.

A gulyásleves kifejezést a világon mindenhol ismerik, viszont az igazi magyaros  gulyás csakis itt nálunk készül. A mi gulyásunk különlegességét a sajátos fűszerezésnek pl.

Tovább a teljes cikkhez »

Mandulás daratorta recept

Ez egy gyors, olcsó finomság. Hidegen-melegen, mindenhogy finom. Tovább »

Juhtúrós pogácsa csandi konyhájából recept

A hagyományos sajtos pogácsát szerettem volna lecserélni. Tovább »

Felébred az évszázados álmából, az Edelényi kastélysziget.

Felébred az évszázados álmából, az Edelényi kastélysziget.

A kastély fénykora (1730–1820)Az építtető Jean-François L’Huillier unokája, Ludmilla és ... Tovább »

Kaszinó tojás

Kaszinó tojás

 Hozzávalók: 5 tojás, 10 dkg májkrém, 2 dl tejföl, 1,5 dl olaj, 1 teáskanál mustár, ... Tovább »

Epres kókuszboller - paleo

Epres kókuszboller - paleo

Norvégiában nagyon népszerű desszert a kokosboller, tulajdonképpen olyan, mint a négercsók. Tovább »
 

Csokoládés keksz aszalt gyümölccsel és mandulával

Csokoládés keksz aszalt gyümölccsel és mandulával

Most hozok Nektek egy finom csokoládés kekszet a nagy Húsvéti dőzsölések utáni levezetőnek. Tovább »

Zöld fűszeres tojásrúd

Zöld fűszeres tojásrúd

Locsoláskor összegyűjtött tojásokból készíteni ideális alkalom. Tovább »

Korianderes salátaöntet

Korianderes salátaöntet

A kíméletlenül közeledő nyár egyik jele, hogy megnövekedik a saláta keresések száma a ... Tovább »
 
 
Kövess!
ReceptKereső
Itt kezdj főzni!
Kapcsolat | Jogi nyilatkozat